HELEN DORON BABY'S BEST START TANFOLYAM

Kedves Mamák!

Örömmel adjuk hírül, hogy új, havi rendszerességű, ingyenes angol baba-mama foglalkozás indul, melyre 3 hónapostól 2 éves korig várjuk a babákat. Kérjük, jelezzék előzetesen részvételi szándékukat!
Egy-egy foglalkozásra maximum 15 egészséges apróságot várunk.
Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy az egyes foglalkozások minimum 5 főtől kerülnek megtartásra. Szíves megértésüket köszönjük!

Találkozzunk a könyvtárban!A tanfolyamról bővebben a Helen Doron Nyelviskola tájékoztatójában olvashat:
„A Helen Doron korai angol nyelvtanulás programja lehetővé teszi, hogy a kicsik már kisbaba- vagy kisgyermekkorban belekóstoljanak a nyelvtanulást örömeibe. Folytatva az egymásra épülő kurzusok sorát, a gyerekek a középiskolai éveik alatt többnyire felsőfokú nyelvvizsgát is szereznek. Mi pedig, akik tanítjuk őket, látjuk, ahogy kisgyermekből fiatal felnőtté válnak. Csodálatos utazás ez, melynek során diákjainkat nemcsak angolul, hanem élni is tanítjuk.
Minél előbb ismerkedik meg a gyermek az idegen nyelvvel, annál hatékonyabban tudja azt elsajátítani. A Helen Doron egyedülálló módszertana a bizonyíték a szülő és élmény a gyermek számára.
A Baby’s Best Start tanfolyam a beszélt angol alapjait fekteti le, a fejlesztő játékokkal, dalokkal és versikékkel 3 hónapos – 2 éves kisgyermekek számára. A baba-mama foglalkozásokat hetente egyszer vagy kétszer tartunk. Remek alkalom, hogy babádhoz való kötődésed még szorosabb legyen! A Baby’s Best Start 24, különböző világzenei ritmusú és stílusú dal segítségével ismerteti meg a babákkal az angol nyelvet. Azon túl, hogy a tanfolyamon való részvétel segíti az anya-baba kötődés elmélyítését, az anyukák hasznos, koragyermekkorra jellemző, oktató-nevelő tudnivalókkal is gazdagodnak.
A Baby’s Best Start – baba-mama angol, 7 fejlesztő tanfolyam egyben: angol nyelv, szociális fejlesztés, beszéd előkészítése, zene és ritmus, agyi fejlesztés, baba jelnyelv bemutatása, mozgásfejlődés támogatása.”

Jelentkezés
A baba neve:  
E-mail:
Időpont:

 

2023. szeptember 22. 10 óra

eddig jelentkezők száma: 11