Helen Doron angol foglalkozás óvodásoknak

Kedves Mamák!

Örömmel adjuk hírül, hogy ingyenes, heti angol foglalkozásra invitáljuk a szülő-ovis párosokat, melyre 3-6 éves korig várjuk a gyerkőcöket. Kérjük, jelezzék előzetesen részvételi szándékukat!
Egy-egy foglalkozásra maximum 15 egészséges lurkót várunk.
Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy az egyes foglalkozások minimum 5 főtől kerülnek megtartásra. Szíves megértésüket köszönjük!

Találkozzunk a könyvtárban!Miért érdemes már óvodás korban elkezdeni az angol nyelv tanulását?
  • Az angol nyelv fiatalkori elsajátítása fejleszti a gyermek kommunikációs célú figyelmét, a másikra való odafigyelést, a nem verbális jelekből értés képessége és az empátiás készségét.
  • Hozzájárul a logikus gondolkodás megerősödéséhez, azaz a rendszerben, sőt egymástól eltérő logikai rendszerekben való gondolkodás képességéhez.
  • A második nyelv korai tanulása a fent említett készségek fejlődése révén az anyanyelvi kifejezőképesség fejlődéséhez is hozzájárul
  • Ha a gyermek egészen kicsi korától fogva több nyelvi közegben is rendszeresen jelen van, képes az anyanyelve mellett akár több nyelv hangzókészletének tökéletes elsajátítására is. Ez teszi aztán képessé arra, hogy felcseperedve a gyermekkorban hallott idegen nyelvet is tökéletes kiejtéssel, akcentus nélkül beszélje.
  • Megkönnyíti további idegen nyelvek elsajátítását
  • Különleges látásmóddal gazdagíthatja gyermekét, könnyeddé, magabiztossá teszi őt a mindennapi kapcsolatokban
  • A több nyelven beszélő gyerekek hatalmas előnnyel vágnak neki mind az iskolai, mind a későbbi felnőtt élethez.


Jelentkezés
A gyermek neve:  
E-mail:
Időpont:
Hozzájárulok, hogy regisztrációs adataimat a Katona József Könyvtár a Helen Doron Kecskemét Oktatóközpont részére levelezőlistára való felvétel céljából továbbítsa.

 

2024. június 21. 16.30 óra

eddig jelentkezők száma: 6